Fan

Jag åkte till Stockholm och bestämde mig ganska direkt för att åka hem. Jag valde alltså att skippa i att fira nyår i Stockholm med fest, alkohol osv allt jag vill att ett nyår ska bestå av. Men de valde jag bort, då kan ni ju gissa hur jag mår med mig själv. Några steg tog de efter jag gått av bussen för ångesten att komma, för att självförtroendet och självkänslan att nudda botten. Jag skulle ha stannat till endå på måndag men jag klara bara några timmar. Är de såhär man ska leva? Tänk hur mycket vikten kan påverka ens mående. De kan förstöra hela ens liv, de gör så man blir folkskygg. Jag är 19 och är folkskygg. Nu stänger jag in mig, hejdå världen.

Fick träffa min kära bror vilket var jätte härligt! Och självklart var de jätte skoj att Kim var med, synd att de blev som de blev dock. Annars var de en bra dag.


i heart shoe

Nelly har äntligen fått in mina favorit skor igen! för första gången har jag pengar men de är något som stoppar mig från att beställa dom. Känns som jag blir lite snål nu när jag väl har lite pengar. Har velat haft de så länge nu och de är ju så snygga! hur ska jag göra??


Never love someone so much that there isn’t anymore room for you to love yourself.

Har haft en liten paus, ni kanske undrat varför jag satt lösen och har känt att de jag skrivit har vart för privat så behövde lite tid att skriva de jag verkligen känner. Men nu är bloggen tillbaka! Har precis duschat, ska börja packa och sedan åker jag hem till Kim och sover där. Vi kommer ta bussen som går klockan 8 imorgon, så tidigt har jag inte gått upp sen i somras tror jag. Negativa med att vara arbetslös. Just nu längtar jag bara tills den här helgen är över, för då börjar mitt nya liv på riktigt. Under den här hösten har ätandet och vikten runnit iväg som bara den så nu har jag inget val utan måste börja äta bättre. Vill ju fan må bra med mig själv, orkar inte vara osäker mer. Men tills dess tänker jag njuta av att vara i stockholm, av att umgås med min älskade bror som alltid får en att va glad och de bästa är att min kim följer med! Förhoppnignsvis försvinner mina vikt tankar kanske för stunden i alla fall vilket jag verkligen behöver. De tär verkligen på en att tänka på sin kropp hela tiden, och då menar jag hela tiden. Jag börjar till och med få svårt att va bland folk, vill bara sitta inne och gömma mig. Men som sagt den här helgen kommer jag dränka mina tankar i alkohol annars kommer Patrik nog tvinga i mig alkoholen!



haha jag och min rumpnisse på g till gbg 2010

big city

sticker till sthlm på fredaaag! ska bli så jävla skoj för de första för att få träffa min brush, för de andra för att min rumpnisse ska med mig. Vi ska festa, festa och festa haha! kommer va helt slut när jag kommer hem men de kommer vara värt de. Sticker till min nisse imorgon och sover där sen tar vi bussen väldigt tidigt på morgonen. Lite shopping måste man ju hinna med oxå!!

bara till dig kim, bara till dig!



















































drew fuller








usch va jobbigt de är han är så jäääävla fin.. perfekt kille.

juldagen

Har haft en jätte mysig jul med min mamma. kunde inte blivit bättre, dock undrar jag vad som händer idag? har ingen alkohol så får se om de blir chill eller vad man hittar på helt enkelt. Tror nyår är spikat nu iaf, har nog bestämt mig hur jag ska göra. Äääär så jävla trött idag och slö men samtidigt pigg och vill göra något. Jag vet inte de är något fel på mig.

Jul bak och jul mys!

Håller på och bakar men se glömt en sak så mamma är iväg och köper de! Passade på att göra Elsa lite julfin :) hon är sååå söt min tjej!!


dagen före dopparedagen!

ååååh lyckoruset sprids i hela kroppen när jag tänker på att imorgon är de julafton! Har massor att göra idag, ska baka och sedan städa mitt rum så de är riktigt fint imorgon! Så nu kan jag inte slösa mer tid på att sitta här! hoppas alla är lika glada som jaaaaaag!


tror de är han som gör mig lite glad oxå ;)

mmmmmmm


drew fuller i mitt <3


kolla vilken kille, helt otroligt vacker, snygg och riktigt sexig. mjaoo

We must hurt in order to grow, fail in order to know, & lose in order to gain. Because some lessons in life, are best learned through pain.

Har haft några riktig dåliga dagar, tänkt mycket och kommit fram till vissa saker med. Men idag har jag en riktigt bra dag, idag är en av de få dagar varje år som jag får baka nästa hur mycket jag vill! Jag älskar att baka så idag och på fredag kommer jag ha två bakdagar. Ska göra lite roliga saker som tryffel, choklad kola, Chokladmuffins med marräng, Saffransbullar och en choklad cheesecake. Mycket choklad haha, kan säga att jag fick köpa många blockchoklader när jag var till affären! Tiden rullar iväg så ska slänga i mig lite mat sen sätta igång!

I miss myyyy bruuthaaa!!


emty words after seven years

de känns som att mina ord har tagit slut, jag kan inte sätta ord på hur jag känner och jag får inte fram orden som behövs sägas. Är det för att jag håller undan de jag känner? Jag är kluven över vad jag känner, mina känslor ändras konstant förutom en. Men jag kan inte sätta ord på den? är de saknad, ångest, svaghet, stolthet? Ska jag fortsätta i min tystnad, tappa orden för hur jag känner eller ska jag kliva ur de och följa de som mitt sinne säger åt mig att göra? Jag sitter och skriver frågor som jag aldrig kommer får svar på, inte av er i alla fall men jag behöver svar. Jag behöver tecken på vad jag ska göra, hur jag ska leva mitt liv! De tecknet jag letar efter är kanske ett tecken som bara jag kan ge mig själv? Vem vet klockan är halv två på natten och mitt huvud dunkar. Jag skriver i gåtor så ni kanske märker hur messed up mitt huvud är.

Crying doesn't mean you're weak, it means you've been strong for too long


Morgonmys


The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams


Sometimes it's hard to follow your heart

Har haft en mysig kväll med mina katter faktiskt haha. låter skit löjligt men dom är ju så mysiga! Har kollat på idol och mumsat i mig massa gott. Tyvärr så tycker jag att fel person vann.. Väldigt fel person faktiskt, har mycket agg mot den där Amanda.. Hette hon så? Tänkte slå på en film nu som heter One day tror jag men jag vet inte jag ska kolla på den eller fortsätta kolla på förhäxad. Vilka svåra val jag har va! Vart ingen promenix idag, vaknade upp och de snöa som bara den men eftersom de är plus grader så är de massor av slask nu och jag hatar de!! De finns inte mycket positivt med vintern de är en sak som är säker. Imorgon åker jag in till örebro, ska ha en myssis kväll med kimpo. Hon jobbar mycket och jag har inte pengar till något annat så de passar oss perfekt faktiskt! Oh just ja, min älskade vän Agnes sitter på planet nu till Thai och jag är lite orolig men de är nog ingen fara.. Hela 5 veckor ska hon vara borta så jag kommer sakna henne väldigt mycket kan jag säga. Shet har funderat på hur mitt liv skulle se ut om jag inte träffade mina örebro tjejer när jag började ettan på TBS. Skulle säkert vara en insatt nora bo som gick på hemma fester varje helg. uschusch då kan ni förstå hur tacksam jag är över mina vänner jag har idag. Inte bara för de utan för att de finns inga bättre vänner, de ställer verkligen upp för en och sånna hittar man inte överallt. De finns där för mig även om jag inte alltid förtjänar de så därför kommer jag alltid finnas för dom. Har tyvärr ingen bild på oss alla så därför lägger jag in lite olika bilder från olika tillfällen. Minnen.





















Jag har så många bilder, men för nu får de räcka.
I love all my girls!

makeover

Jag tycker min blogg behöver en makeover! Den är så lam, den ben bara är där de händer inget. Visst vill ha en enkel blogg utan header för de har jag tröttnat på men kanske lite typsnittbyte? Satt nyss och läste lite av mina inlägg och de är typsnittet får alla meningar att se grumliga ut. Ska se vad jag kan göra, är inte så duktig på alla koder som man måste hålla på med men lite kan jag. Funderar bara på hur jag kan hålla den enkel och stilren men något litet för att få en förändring. Är nästan helt säker på att de har mycket med typsnittet att göra! Och ändra lite färger kanske.. De blev en sen kväll igen som vanligt, men men. Ska upp i tid och gå ut på en promenad så lär lägga mig nu.

Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them

I stare at my reflection in the mirror, why am I doing this to myself..

set fire to the rain

De blev en promenad endå och med all snö på träderna är det jätte vackert och mysigt att promenera i skogen. Fast inte om de är mörkt de skulle jag aldrig våga, även på dagen tycker jag att jag hör saker och blir rädd.. kanske dags att göra något åt de för min rädsla som finns hos mig konstant.

You can let your smile change people, but don't let people change your smile

Vaknar upp och solen skiner! Vilket härligt väder de är idag, skulle vara härligt med en promenad men tror jag skippar det idag. Måste bli riktigt frisk och jag har fuskat och gått ut och gått endå så är fortfarande jätte förkyld. Nu börjar de bli riktigt kallt ute men får hoppas att de inte blir lika kallt som förra året. Var på lite födelsedags kalas för min vän Robert som fyllde hela 23 år igår och de var väldigt trevligt. Imorgon åker Agnes utomlands i flera veckor, hon kommer vara jätte saknad.. Är väldigt avundsjuk, jag skulle oxå vilja åka utomlands nu i kylan men den här vintern kommer inte vara förevigt.




Denna dystra värld

Är ute och går, rensar tankarna. Idag är världen grå fast enligt min mobil blå.


Be strong now, because things will get better. It may be stormy now, but it can't rain forever

Åkte in till Örebro idag och gjorde mitt ärende sen träffa jag Kim när hon så duktigt jobbade! Det gick väll sådär idag tror jag. Vet ingenting än så vill inte berätta för någon än ifall de skulle gå helt fel.. Nu ska jag bara vila vila och vila lite till tills jag mår bra igen så imorgon kommer min dag vara seg och bara innehålla promenader och förhäxad. Tror inte jag kommer uppdatera men man vet ju aldrig med mig och alla mina tankar.. Som satte igång direkt när jag skrev de, men de samma tankar som de jag berättar om i mina tidigare inlägg. Vad ska jag göra?


Ohhhh

Är så stressad nu så vet inte vart jag ska ta vägen!!!!


Friendship is the best thing that can make you survive when love can't.

Vaknade upp runt 11, åkte till arbetsförmedlingen på ett möte som gick helt ok. Gick en promenad och sen har jag bara tagit de lugnt. En kort beskrivning av min dag. Känner mig fortfarande krasslig men vill inte ligga inne längre så tog en promenad endå. Vill röra på mig hela tiden och den känslan har jag aldrig haft men downside är att jag istället vill ha mat hela tiden oxå. De är alltid antingen eller men men. Imorgon åker jag in till Örebro igen och får hoppas att turen är på min sida. Håll tummarna! Har lite funderingar igen eller vadå igen har funderingar hela tiden om situationen som jag är i. Vet inte vad jag ska göra, bara vara tyst eller säga något? Vilket är bäst, hur ska jag hantera allt de här? Saknaden? Som tur är har jag Kim på andra linjen som gör mig peppad för imorgon och håller mig lite sällskap i min ensamhet! Ska strax fortsätta kolla på en av mina favorit serier förhäxad, "charmed".

Silence is a girl's loudest cry

Önskar att jag var med mina vänner nu, men istället ligger jag här och är så otroligt rastlös! Mitt huvud snurrar med tankar. Det kan gå dagar utan att man träffar sina vänner, visst man saknar dom men man vet att dom finns där och att man snart får träffa dom. De som är jobbigt är den saknaden när man inte vet när man får träffa sin vän igen, man vet inte om allt kommer blir bra igen. Den saknaden är outhärdlig och jag önskar den inte på någon.. Andra tankar är att jag saknar Torsten varje dag, varenda dag känns de tomt, varje gång jag går till affären, allt här på soltunet påminner mig om honom och de är inte kul. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag är så tacksam över mina närmaste vänner och jag kommer aldrig släppa taget om dom. Aldrig.

Jaja nog med sånt nu..


Lördag 3 december

Vaknar upp och mår sämre. Rolig helg va.. Pricken över i är att vårt internet inte funkar så jag kan inte ladda hem någon bra film, tur att jag har min hårddisk med massa serier och filmer. Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu och tjata på mamma för jag vill ha pizza!!


Idol

Vilket skämt, Amanda sög och kunde inte ens texten. Och den där jävla bard ska bara hålla käften för pink har en av världens bästa röster!! Ut med Amanda!!!!


Fredag 2 december

De är fredag och jag ligger ensam och kollar på idol. Är fortfarande krasslig men åkte in till Örebro idag ändå och turen var inte på min sida som vanligt. Och jag började känna att mitt liv började komma någon vart.. men men får fortsätta kämpa, varje dag är en kamp som jag måste ta mig igenom. Har svårt att fortfarande låtsas som att allt är bra men måste annars bryter jag fan ihop. Blir alltså en lugn helg så jag blir frisk, skulle vilja ut men som vanligt är pengarna ett problem! Nu ska jag fortsätta kolla på idol.


.

People say you don’t know what you’ve got until it’s gone. Truth is, you knew what you had, you just thought you’d never lose it.

You lose yourself trying to hold on to someone who doesn't care about losing you

vaknar upp idag och känner mig ännu sämre, min hals krånglar och har riktigt ont i huvudet. Kommer ta de lugnt hela dagen och bara kolla på film. Blir nog ingen mer uppdatering idag! Måste faktiskt säga att de känns som att de börjar hända saker i mitt liv nu! Så nu får ni fan alla hålla tummarna att de går bra för mig!

RSS 2.0