happy girl

är så jävla lycklig just nu, har fått tillbaka en viktig person i mitt liv som jag har saknat väldigt mycket. Ibland händer de positiva saker och då ska man verkligen ta vara på de. Fan va glad jag är just nu!

all i need

I'm dying to catch my breath, oh why don't i ever learn I've lost all my trust that i'm sure we try to Turn it around
Can you still see the heart of meall my agony fades away when you hold me in your embrace Don't turn me down
for all i need make my heart a better place give me something I can believe Don't turn me down you're far from the door now don't let it close He only had to go I wish I could let it go I know that I'm only one step away From turning around Can you still see the heart of me all my agony fades away when you hold me in your embrace
Don't turn me down for all i need make my heart a better place give me something I can believe Don't turn it down what's left of me make my heart a better place i've tried many times but nothing was real
make it fade away don't break me down I want to believe that this is for real save me from my fear don't turn me down don't turn me down for all i need make my heart a better place don't tear me down for all i need make my heart a better place give me something i can believe don't tear it down what's left of me
make my heart a better place

ullepulle




livrädd

ligger här i sängen, klockan närmar sig tre. Är så sjukt rädd, vad är jag rädd för? allt, jag inbillar mig att de ska komma en psykopat när som helst. Den där lilla glipan som man ser ut mot hallen är bläcksvart och jag får panik! Min mamma ligger där nere, jag är inte ensam men de hjälper inte. Här om natten fick jag knappt någon sömn för jag låg och kollade ut mot hallen varannan sekund. Man hör regner droppar vilket gör de värre, jag tänker att de är någon som sittar och tittar in i mitt fönster och då bor jag på övervåningen!! De här är sjukt, känner rädslan i hela kroppen blir nästan förlamad i kroppen av de. Tycker jag hör saker hela tiden, kanske dags att söka hjälp för min del. Såhär kan man inte leva men fan hur mycket psyk finns de inte där ute, hur många sjuka människor som gör så sjuka grejer! inte konstigt att man är rädd. Är oxå rädd för supernatural things "kommer inte på svenska ordet! vilket inte finns därför heter de supernatural!! Kommer ha fullt upp hela dagen imorgon, jag behöver fan min sömn! Ser ut som att allt är flyttat och klart tills lördag, får hoppas att min rädsla försvinner där för de finns ingen övervånings plus att vi bor på andra våningen. Vilken mördare går upp för trappen när den kan ta första bästa dörren liksom.. Kommer på mig själv medans jag skriver de här, vilket jävla tänkande jag har! Tror jag går ner och lägger mig hos mamma om jag hittar modet att gå ner vill säga. Hoppas ni inte är lika rädda som mig iaf, men kolla en extra gång om ni låst dörren för fan!!

Idag är de ingen vanlig dag..

Packar och flyttar för fullt.. Skulle egentligen träna men har totalt glömt att äta så har ingen energi alls.. Åh vad jag önskar att den här dagen var något helt annat!


Alla hjärtans dag

Ligger här och myser med mamma framför titanic! Jag älskar min mamma av hela mitt hjärta så de är ett perfekt avslut på denna dagen. Var och titta på nya lägenheten idag, kommer bli skönt att flytta och få massa roliga grannar! Nu är pausen slut, hoppas alla har haft en super mysig dag!


Cold

Är helt slut efter kvällens boxning pass och fryser jätte mycket så sitter och myser i min morgonrock. Ska försöka lägga mig i tid ikväll, men har laddat hem årets grammy awards så ska titta lite på de först. Har världens träningsvärk idag från gårdagens pass så de var tufft idag, som jag känner nu kommer jag inte kunna röra på mig imorgon haha. Förhoppningsvis blir de mys med mina vänner imorgon eftersom de är alla hjärtans dag, annars blir de träning och umgås med min älskade mamma. Vi kan behöva lite tid tillsammans.. Även om vi bor och är runt varann 24/7 så umgås man inte på de sättet så de behövs! Och ofc tussen ulrik spelas ur mina högtalare konstant. Han är såååååå söööööt!!


Helt slut

Är helt slut efter kvällens träningspass. Haha jag är som en sten, osmidig och stel men de går bättre och bättre! Imorgon ska jag på boxning med Marika vilket jag ser jätte mycket fram emot, boxningen är de roligaste tränings sättet som finns! Tycker jag.. Får se hur de går imorgon för jag har redan ont i bena sen de här passet, shit va jobbigt de var men roligt oxå! Ska titta lite på criminal minds sen sova sååå gott! Tussen Ulrik försvinner inte ur mina tankar, inte ur mina hörlurarna heller för den delen. Något som inte heller försvinner ur mina tankar är att jag tycker så synd om vissa människor, så enkelt är de.


årets tusse



åh vilken tusse han är, så sööt! älskar hans röst så de var bra att han gick vidare!

nerd lover

Han är med i Criminal minds, han spelar över smart lite töntig kille och omg va fin han är! Tror jag börja gilla lite geek killar. Kan de vara Kims fel.. I loveeee him









haha hur underbar är han inte

haapppyy

Har världens lyckorus i kroppen för idag, eller ja de blir igår fick min älskade bääästis och hennes man en liten gosse! Är så glad för deras skull och nu vill jag åka dit direkt! Jag har känt Idah i över 12 år så jag kan säga med säkra ord att hon kommer bli den bästa mamman! Är så glad för deras skull!!

RSS 2.0