2010-11-29

Vill inte gå till praktiken! lust att skita i den totalt.

2010-11-28

Liggger här i sängen och är heeelt slut, skulle kunna somna när som helst! Tänkte berätta lite kort om helgen, och vad ska man säga om fredagen? Kan inte annat än skratta åt hela grejen! Synd bara att allt detta skulle vara just på Ellans födelsedag men det tar vi igen ;) Alltså igår (lördag) åt jag så mycket, tror aldrig jag har ätit så mycket innan. Vi började med att äta något pizza liknande till frukost, grymt gott var det. Sen åkte jag och Kim till henne där vi åt julbord och det var så grymt gott med! Vi hade alla bestämt att vi skulle äta på bk tillsammans så vid halv 8 på kvällen drog vi dit och käka, och vi gick även till hemmakväll och köpte godis. Det är grymt svårt att vara duktig när man är med dessa tjejer kan jag säga men imorgon startar jag om igen! Tyvär blev de inte så många bilder i fredags men tänkte visa lite bilder på Justin Bieber, han blir bara snyggare och snyggare! Tänk när han blir runt 20 ;)






Stressigt

Det vart lite ändringar, ska åka in till örebro och göra mig klar hos kim istället.. Kommer bli jääätte stressigt men hinner umgås lite extra med henne då så :) Är så svag i kroppen, men har ätit lite extra så jag hoppas jag får mer energi till kvällen! Tänkte bara skriva ett kort inlägg för de blir nog mitt sista idag. Ännu en gång, grattis till älskade Elinor!! <3

See yaaa


Bästa Elinors födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag inte, utan våran Elinor fyller hela 19 år idag!! Grattis Elli och hoppas din dag blir grym, ikväll ska vi ha så jääävla roligt!! :) Jag älskar dig gumman! <3


Letters to Juliet

Vaknade för inte så längesen, nationella igår gick helt ok faktiskt.. Skönt att ha det klart! Ligger här i sängen och är så sjukt trött, har ingen energi i kroppen heller.. Så fort jag lyfter en arm känner jag hur matt jag är. Vad gör man inte ;) Imorgon händer det grejer kan jag säga, mycket bilder kommer att tas och jag hoppas att det blir en grym kväll! Är riktigt taggad!! Nu ska jag lägga mig och titta på en film innan jag börjar plugga, vet inte vilken bara.. För några veckor sen såg jag filmen Letters to Juliet och den var riktigt bra så se den!





Nationella

Vakna upp för en timme sen, är helt svag i hela kroppen. Ska ta bussen som går om 20 min in till skolan och göra svenska nationella del b, är riktigt stressad.. Har inte memorerat texten så bra, men men ska springa och borsta tänderna! Skriver senare!

Dirty







Alexander alltså




Och mannen i mitt liv <3

Miley Cyrus

Idag fyller Miley Cyrus 18 år, tyckte det var värt att nämnas faktiskt!




The 38th Annual American Music Awards

Har precis gjort klart mitt tal, vilket känns grymt skönt och nu ska jag bara memorera det. Tog en liten paus och titta på AMA, kändiskåt som jag är tyckte det vaaar helt otroligt! Det ända som fattades var lite roliga skådespelare annars var det grymt! De var så många artister som jag tycker om som var med vilket de inte brukar vara annars. Så tanka hem det direkt och kolla!! Igår kväll efter praktiken fick jag världens huvudvärk och mådde illa, samma när jag vakna idag så stannade hemma. Kommer inte ha mycket att blogga om för jag kommer spendera all min tid till plugg nu, men lite kändis skvaller och snygga killar kan ni få mer av ;)

Ska strax gå ner och äta, kycklingfilé med sallad. Här kommer några bilder på av de jag tycker speciellt mycket om från AMA men det var många fler som var bra med.



Katy perry är jätte vacker och låten Firework är grymt bra!




Miley Cyrus var jätte duktig med hennes balad forgiveness and love




Min största idol P!nk rockade hela skiten helt enkelt. Hon är bäst ja.




Christina har en grym röst! Har alltid vart ett fan av henne

Jensen Ackles <3


Alecia Moore

Som alla kanske vet är Pink min största idol. Jag ser verkligen upp till den människan, hon står för vad hon tycker och vill hjälpa till här i världen. Hennes låt dear mr president visar hur hon står för vad hon tycker och vågar visa det för hela världen. Och inte nog på att hon är grymt skön, det ser man ju bara på hennes videor och olika klipp. Nu skriver hon en bok vet jag och har blivit med barn vilket är roligt men endå inte.. blir nog inte besök till Sverige snart vilket jag vill!



En ny låt med Pink som ni säkert hört, videon är rätt rolig och skön :)



Snygg som fan är hon med! Grym kvinna!

Drew Fuller


RSS 2.0