05.59

ja.. sitter och funderar på om jag verkligen ska fortsätta blogga, skriver ju typ aldrig!?

God morgon i alla fall, Keith ska snart åka till jobbet och jag ska lägga mig och försöka somna om. Är jätte trött. Jag vet inte hur dagen kommer se ut för jag vet inte vad jag orkar med.. Tjejer jag vill verkligen komma ikväll men jag tror nog inte att de blir så. Och de kommer ju fler tillfällen! Nu luktar de korv i hela lägenheten och jag vaaart jätte taarv! haha.. Skriver sen, kanske!

10.04

God morgon.. tänkte skriva ett kort inlägg har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu..
Gårdagen börja bra men resten behöver vi inte ens tala om.. Kvällen vart väll okej, vi köpte chicken bits och lite godis men vi somna vid 19.00 som vanligt. Nu ligger jag och tittar på gossip girl, ska åka hem idag eftersom imorgon bär de av till pappa. men men.

Tunisien








vad tycker ni?

Nu är det dags för mig att färga håret känner jag. Jag orkar helt enkelt inte vara blond längre, känner mig som en 14 åring på någe sätt :/ Alla säger att jag inte ska färga de mörkt direkt utan lägga i bruna slingor, men jag tror inte att jag skulle passa i bruna slingor så funderar på att färga det just brunt eller vad tycker ni? Har aldrig vart de så skulle vara kul att prova faktiskt, lägger ut lite bilder på exempel


Titta Gynnings hår, det är inte för mörkt & inte för ljust utan riktigt snyggt tycker jag!




Fin brun nyans.

Eller vad säger ni?

08.18

Vakna av att min älskling ska upp & jaga så jag kan självklart inte somna om.. Ska lägga mig & glo på första säsongen av Gossip girl ;)
inte skrivit nu på några dagar, i fredags hade vi jul mys i skolan som våran snälla lärare Andreas ordnade. Vi fick julmust och peppakakor :) Drog hem till nora en sväng och packa lite sen åkte jag mot hällefors.. på kvällen kom Kim, malin & någon pulver till keith så det var roligt. Vi gjorde inte så mycket satt och tala mest.
Sen igår hade jag & Keith mys dag, åt lite tacos hyrde en film och åt godis! Men vi somna tidigt så det var faktiskt ganska skönt! :) Här kommer lite bilder från julmyset och andra bilder från skolan.

















Vi tjejor, bara kim som fattas :(


Torsdag

Dagarna går riktigt snabbt, hinner ju inte skriva på dagarna så blir kvällsinlägg istället.
Skolan idag var så skönt att komma tillbaka och träffa alla! Synd bara att vi har praktik nu så då träffas man ju inte lika mycket, men skit som att inte träffas på veckor hoppas jag inte de blir! Kom hem till hällefors idag och de var så skönt och jag vart så stolt över min älskling, han hade verkligen städat hela lägenheten!! Han hade till och med gjort rent i skåpet där sopporna står! Helt underbart! haha! Sen laga jag lite mat, fick bli spagetti & krov idag har inte så mycket pengar sådär några dagar innan lön ;) Sen somna jag faktiskt, riktigt skönt.. Slut efter en hel dag med stå i, har ju faktiskt nyss vart sjuk så. Nu ska jag se till att Keith kommer till sängen så vi kan lägga oss och titta på en film sen blir de att sova :)
Idag var våran idrottslektion lite speciell, tittade på två duktiga grupper som dansa och så fick vi lite fika som bestod av godis, chokladbollar och fanta såklart ;) Ganska fint! Men men skriver lite granna imorgon! (:


ena gruppen som dansar




My girl som var med i andra gruppen



några från andra gruppen eller ja Anna, Elli & Agnes


oj va gott


mys med min älskling <3


Byee / M

header

om ni undrar varför jag har den där headern så är de för att jag var trött på den gamla och orkar inte göra en ny nu så den fick duga så länge :)

Keith <3<33<3

header

om ni undrar varför jag har den där headern så är de för att jag var trött på den gamla och orkar inte göra en ny nu så den fick duga så länge :)

Keith <3<33<3

Grey's & monster

Nu snart ska jag sova.. Det är ju skola så nu blir de inga sena kväller inte.. Men så har de faktiskt inte vart heller, vid 23.00 har jag lagt mig och vaknat vid 6 endå! jätte konstigt i know, men sen kan jag ha somnat vid 9-10 och inte vaknat förens vid 15.00 ;) Så har sett vakna med the voice typ varje morgon den här veckan!

Shit ligger och funderar på så många saker.. Att jag vill verkligen bli brunhårig igen utan tvekan! Jag håller på att sparar ut mina fula ögonbryn för att försöka fixa till dom som jag försökt hundratals gånger men de funkar aldrig men jag testar igen endå.. Det ser för jävligt ut! All min färg från Tunisien har försvunnit :( Eftersom jag vart cp sjuk så har jag inte kunnat såla och behållt färgen nej nej. Så det är jätte kul visst. Måste upp tidigt imorgon och duscha, hinna blåsa håret och sminka mig. Det var längesen jag gjort, fixa till mig lite så ska bli skönt på någe sätt.

Dagen har vart som alla andra, kolla klart på oc! Fett drygt att man inte har säsongen efter för de slutar såklart skit spännande.. Fast jag har ju sett de men endå.. Kollat på Nya oth & ätit tacos sen mot kvällen vart de greys och en monster. Fan va monster är gott! Och det härliga är att mamma vet de så nu har hon börja köpt sånna till mig :) Nu ska jag ringa upp min pojke och säga godnatt till, honom får jag äntligen träffa imorgon men först ska jag träffa Hannah & käka på BK som ska bli jätte roligt! Henne saknar jag grymt mycket!! Men men, börjar bli fyrkantig nu så God natt! :)

Byee / M


bjuder på en gammal & konstig bild.

Aktivare?

Är det ens ett ord eller kom jag på de själv?

Go kväll.

Tänkte bara berätta att jag har skaffat internet nu, så kanske blir lite mer aktivare med bloggen!
Och om de är någon i klassen som läser så börjar jag bli frisk med så snart kommer jag tillbaka.
klockan börjar bli mycket och jag är grymt trött. Längtar bara efter att få lägga mig i sängen och sträcka på benen! SKÖNT. Har spenderat dagen framför tvn och kollat på Oc. Så har det väll vart nu ett tag, har inte haft några krafter i kroppen. En dag här i veckan gick jag till affärn och jag vart bara anfådd av att gå, när jag kom hem var mina armar som maskar. Hela veckan har jag haft konstant feber, huvudvärk och  vart yr. Var till läkaren och där kom dom bara fram till att jag hade hög sänka och influensa som då inte medicin går att bota med. Men nu har jag vart sjuk i veckor? Två dagar har jag vart i skolan den här månaden? Vad fan är de egentligen? Ska jag behöva vara konstant sjuk och missa skolan och inte kunna göra något.. Finns det inget läkarna kan göra? Tydligen inte. Det är nästan som att de inte bryr sig, visst jag har vart sjuk i 5 veckor nu men de är inte så farligt. Nu när jag börjar bli bättre och ska tillbaka till skolan efter så lång tid känns det så dumt. Det känns som att folk kommer döma mig och tro att jag har skolkat eller massa annat som inte är sant. Jag brukar va en människa som kan skita i sånt men det känns som att lärarna med kommer döma mig eftersom jag ligger mycket efter nu och inte kunnat vara med på lektionstiden. Det känns som att de kommer se ner på mig, kanske låter löjligt och jag ska väll egentligen inte bry mig men just nu gör jag det. Imorgon när jag vaknar kanske jag släppt de? Men men, jag har inga bilder att lägga ut för de har ju inte hänt nå speciellt i mitt liv. Idag är de tisdag, har bara träffat keith en gång sen i måndags förra veckan. Det är svårt att hinna ses när jag är sjuk och han jobbar. Jag saknar honom hela tiden, usch jag är så trött på att ligga hemma! Vill ha ork, vill ha tillbaka gamla rutiner. Snart börjar praktiken vilket jag tror blir väldigt bra, har talat med tjejen jag praktiserar hos om att jag behöver åka till skolan och plugga en dag i veckan & de gick hon med på så då hinner jag ta igen allt som jag missat villket är positivt.

Jag saknar mina småsyskon.. Jag tänker på dom konstant och de gör ont att jag inte kan träffa dom så ofta. Nej nu ska jag nog gå & lägga mig och sluta klaga på allt. För att försöka vända på de här humöret tänker jag skriva 5 bra saker just nu.

1. Jag fick mat från MC idag ;) (gott vare!)
2. Jag har en mamma som stöttar mig i allt.
3. Vi har äntligen skaffat internet
4. Jag har en underbar pojkvän som ger & inte bara tar.
5. JAG BÖRJAR BLI FRISK! ( och jag hoppas de fortsätter så)

Måste bara säga att det finns vissa människor som jag verkligen saknar och hoppas på att få träffa snart! Självklart brudarna i klassen men även gamla vänner som jag inte träffat på ett tag!

Och Agnes, tack för att du har brytt dig! Jag kan säga att det är ingen annan som gjort de som du så det betyder så grymt mycket!

Nu ska jag gå & lägga mig och jag kom på att det är en spindel på toan :( vi får se hur jag löser de stora problemet. 

Byee / M

RSS 2.0