natti natti

shit, idag vart jag agnes & kim grymt taggade till valborg liksom som är redan på fredag! nej jag skojar inte, fredag!!! Så vi drog till frissan ofc (rika som vi är) och nu är vi så jävla snygga och taggade till valborg för då blir de paaarty! och ja, jag vet att vi är snygga så ni behöver inte komma fram och säga de hela tiden! Kanske har annat för mig på stan liksom!!!!


hett!

idag fyller snygga Channing Tatum 30 år ;)




:@

ligger här sjuk och inte fan blir jag bättre, hostan blir bara värre och värre.. jag vaknar på nätterna av att de kliar i halsen så jag hostar tills jag nästan spyr om jag inte dricker något. jag är förkyld och tjock i halsen med som inte heller bli bättre. Det värker i nacken och jag är seg i huvudet. Jag är så trött på de här nu, och skolan? hur fan ska de gå med den?! två veckor har jag vart borta nu!!! jag har vart hos doktorn med som inte kunde hjälpa självklart. vill bara ge upp nu, fast endå inte för jag vill ta studenten med mina bästa vänner! vet inte vad jag ska göra, jag blir aldrig bättre?! varje morgon vaknar jag och mår precis likadant som dagen innan. de står still:S De här vart ett riktigt klaginlägg, men de skiter jag i för jag mår fan inte bra!


åååååh

jag vill ut ikväll!!!!! FAAAAAAAAAAAAAAAN


onsdag

ligger här i sängen och min satc box har inte kommit så jag har jätte tråkigt :/ vill dra ut på fredag och ha lite roligt men om jag är frisk ska jag till pappa annars ska jag bara vara inne så i helgen blire lungt tyvär :/ men lägger ut lite bilder från i fredags iaf :) blir ett kort inlägg har inte så mycket att skriva om så!















bilderna hamna i fel ordning, orkar inte ändra ;)


sjukling


ligger här i sängen och har blivit sjuk igen. usch va tråkigt de här är, men men har beställt hem sex and the city boxen.. beställde den inatt så den kommer nog imorgon men jag vill att den ska komma idaaaaag! blir ett litet inlägg nu, ska lägga mig och titta på film.



idag fyller Carmen Electra 38 år



Och Miranda Kerr fyller 25 år :)




Movies

Ligger och tittar på hockey, 0-0 och de är period två. hoppas på mål snart!
Mår inte så bra, blir fan aldrig frisk. Missar mycket i skolan och jag har fått tillbaka ge upp känlsan. Snart är de sommarlov men de blir de förhoppningsvis jobb så jag får lite pengar. Iaf, jag tror inte att de är bara jag som längtar tills t.ex. nya Sex and the city filmen kommer?? och kanske Eclipse! Det verkar bli en rolig vår med filmer och en rolig sommar, kan vara mysigt att dra på bio med vännerna! :) Har hittat några filmer som jag tycker verkar bra!


Sex and the city 2!






¨

Eclipse




The last song





Dear John




och slutligen Killers


real

ligger här och nyss har tittat på titanic. Om 50 min är de exakt 98 år sen båten sjönk. Jag tittar på filmen och jag ser de som kallas äkta kärlek, hon väljer att tillbringa de hon tror är sin sista tid tillsammans med honom. Hon hoppar av livbåten för att få va med honom bara några minuter till. När dom ligger i havet lovar hon honom att fortsätta leva, och när han sjunker ner ger hon upp en stund men sen håller hon sitt löfte! För hon älskar honom. Jag får direkt upp ett namn i huvudet. Jag tittar tillbaka i tiden och skäms över den personen jag tänker på som jag skulle gjort de för, bara för att få va med honom en liten stund till. En människa som behandlat mig illa, vart otrogen och lurat mig. Men när man älskar någon så starkt ser man det inte, man ser inte att man ger upp hela sitt liv för den personen. Det är dags att gå vidare med mitt liv, dags att sluta få upp hans namn vid sånna här tillfällen. Jag skulle vilja berätta för hela världen vad han har gjort och vad han gör! Men nej, folk måste lära sig själva hur han är.

Här sitter jag och öppnar mig, för vem? det spelar ingen roll just nu känns de som. Jag behöver skriva av mig, usch jag kan inte titta på sånna här filmer jag blir så jävla känslig! Imorgon kommer farmor och farfar förbi och ska äta lite tårta, de blir trevligt. Sen på fredag blir de frimis tillsammans med Elin! det ser jag fram imot! :) men men, godnatt!






Ojoj!

Ligger och googlar lite, och googla Will Smith! Då kom jag på vilka bröööööst muskler han har i filmen I robot, jag trodde jag skulle svimma när jag såg bilden! VILKA MANSBRÖST jag tror fan inte dom kan bli så mycket större och det är riiiiktigt sexiigt!


sjuk :/

Ligger här i sängen och ska glo lite på Top model, gårdagen gick snabbt.. Vakna vid tolv, vid tre ringde Agnes och vi tala i tre och en halv timme!!!! så klockan blev mot halv sju när vi var klara och då somna jag till halv tio ungefär. Men det är bra att jag sover så jag blir frisk :) De går mot bättringsvägen faktiskt så det blir skola kaanske på torsdag men fredag iaf! :)

Jag vill tacka alla för i lördags, dagen kunde inte ha blivit bättre och den kunde inte ha blivit så bra utan er!

Sandra, hannah, agnes, kim, elli, anna, marika, angelica, mimmih och johanna! ni är helt underbara!! :)

Kommer lägga ut bilder när jag har ork, har inte fått alla bilder än men är redan uppe i 500 bilder så lite svårt att välja vilka jag ska visa haha!




Inne på krogen, vi fick en grymt go drink av Ellis snäällaa broder!


Whiteout

Ligger i sängen nu efter en långpromenad och ett vaarmt bad, är seg som fan så blir att lägga sig och titta på en film.. Hade igentligen planer att åka in till mina babes, men blir för stressigt.. En annan dag :) Ser fram imot imorgon, ska bli grymt roligt att umgås med tjejorna! Kommer bli en lyckad kväll känner jag på mig!
Har ju haft lite Underworld maraton under några dagar, sett alla tre filmerna och måste bara säga att Kate Beckinsale är så grymt vacker! Se ut som henne skulle inte alls vara fel haha! Ska se en ganska ny film med henne nu som heter Whiteout, har ingen aning om vad det är för film men kan skriva efter och berätta vad jag tyckte om den!








1 April

God morgon, sitter här i sängen och ska ta och äta lite frukost. Blir ett kort inlägg, ska strax gå ut & gå! skriver senare! ;)

RSS 2.0