It's alway darkest before the dawn


aaarg

Är så arg för att jag är sjuk, jag vill träna och må bra! är ju riktigt taggad så även om jag är sjuk eller inte på måndag så spelar de ingen roll för jag vill träna! jag vill gå ner i vikt!

trött och sjuk

Dagen efter jag kom igång med min träning gissa vad som hände, jooooo jag blev sjuk. Känns ganska förjävligt när jag väl kommer igång så nu känns de som att jag är fast och tiden går.. Vill bara bli frisk så jag kan börja träna och göra något åt de här flääsket! Dagarna rullar förbi och som de ser ut just nu blir de en hemma helg, igen. Är riktigt sugen på att dra ut så vi får hålla tummarna så jag blir frisk, annars hoppas jag att Anna-Karin och Patrik kommer hit så ska vi ha en riktig myskväll. Va ju hos mina systrar i helgen och jösses vad jag saknar dem nu plus att min pappa ringde mig idag, eller om de var igår och börja babbla om sista minuten resor.. Att han alltid ska hålla på och retas för den här kylan är ju inte speciellt rolig. Men men klockan rinner iväg så ska försöka sova, förut skrev jag ett långt inlägg om att jag skulle ta bloggen till hjälp med maten osv, men de går så pass bra att jag inte behöver de. Jag har liksom bestämt mig nu så men kan ladda upp några bilder imorgon så ni får en glimt av hur jag äter. nattinatti

Happy

Är hemma nu och de var meningen att mitt förra inlägg skulle läggas upp i lördags men internetet var för segt. I alla fall nu är jag hemma vilket är jätte skönt, tog tolv bussen hem och blev upphämtad av Anna-Karin så vi åkte dit och fira Emma som fyller hela 16 år. De var så härligt att träffa dom, de var sjukt längesen nu. Är helt slut efter helgen, så blir en lugn kväll nu och förhoppningsvis somnar jag i tid.


I Borlänge

Sitter uppe i Dalarna just nu och tittar på tv med mina småsystrar. Åkte hit igår och ska vara här tills imorgon! Idag har min lillasyster Agnes namnsdag och min älskade vän Agnes så grattis till dom! Nu ska jag fortsätta umgås, är så grymt trött.. Blev väckt ganska tidigt..


Måndag

Är svagare än någonsin idag, mår illa får knappt i mig någon mat alls och de känns lite läskigt. Blev ingen frukost idag, vakna ett och var inte sugen på något så skippa den. Jag är sugen på mat, massa olika mat rätter men inte de som jag får äta vilket gör de så jävla tufft för då äter jag inte alls. Men när fan ska de här suget på mat försvinna för de börjar bli jävligt jobbigt att gå och tänka på de hela tiden. Pricken över i idag är att min mamma är sur och klagar hela tiden och jag orkar inte de längre. Vill bara flytta här i från nu.. Kan inte den här dagen bara ta slut...


jessie j

Har lyssnat på en låt om och om igen nu och jag kan inte säga att jag inte vet varför jag tycker om den för det gör jag. Den får mig att tänka och jag ääälskar hennes röst och sättet hon sjunger på. De är samma med låten Who you are, hur vacker är inte den.

http://open.spotify.com/track/1ppBej8wcEZdFKMoe0NYS7



But I never meant to hurt you
I know it's time that I learned to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learned
I hate that I let you down
And I feel so bad about it I guess karma comes back around
'Cause now I'm the one that's hurting, yeah
And I hate that I made you think
That the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me 'Cause nobody's perfect

new life

har ju faktiskt börjat mitt nya liv nu som ni såg i mitt andra inlägg och de går riktigt bra. Har suttit och läst lite i Amirs blogg och de får mig att bli riktigt taggad! Funderar dock om jag ska ta bloggen till hjälp med allt detta? Mat schema, tränings schema osv. för att kunna se tillbaka vad man ätit, hur man ätit, vad man vägde osv. Frågan är då om jag ska skapa en ny, privat eller fortsätta här så ni får se hur allt går för mig eller sätta lösen igen. De bästa med allt jag sitter och skriver om nu är att har verkligen bestämt mig nu. De finns ingen återvändo! Min första vecka har jag vart jätte svag, har inte motionerat något men de börjar jag med imorgon! Ska ställa mig på vågen imorgon oxå och låtsas om att jag inte redan har fuskat och småkollat lite. Vilket är fel av mig, de dummaste som jag kan göra är att hålla på och väga mig varje dag för då lägger jag all fokus på de och inte på allt annat helt enkelt. Mitt liv ska inte kretsa runt de här men tid ska läggas ner för att jag ska må bra. Jag ska ge allt jag har och vem vet hur slutresultatet blir, vågen kanske inte ändras så mycket men cm kanske ändras runt midjan. Man vet ju aldrig.. De värsta av allt vore att jag publicerar de här inlägget, sen om kanske två veckor så är jag tillbaka till mina gamla vanor. Men de känns inte som de har gjort innan när jag försökt gått ner, jag har aldrig lagt manken till de som jag gör nu. Mina matvanor är helt ändrade, som ni ser på bilden jag la ut förut idag och sen ska jag komma igång med träningen. Jag ser hopp, jag känner motivation och jag måste påminna mig själv hela tiden att jag gör de här för mitt mående och min egen skull. Visst jag saknar redan mat, speciellt pastaaaa men längre fram så kommer jag kunna äta de men i mindre mängder. Fast sen känner jag ändå är de såhär livet ska se ut? för att jag är överviktig ska jag alltid behöva tänka på vad jag äter? Svaret är väll både ja och nej. eller? Nu har jag spekulerat nog i de här och kommer fundera lite på hur jag ska göra.. För mig egen skull tror jag att jag ska låta bloggen va uppe, visa er vad jag äter hur jag rör på mig för om jag ger upp kommer jag skämmas och de kommer göra mig motiverad. Jag börjar imorgon!

Dagens måltid

Grönt och fint va


RSS 2.0