..


I'm not your angel darling. I am never gonna be.

..

If you think it’s time to let go, then just let go. There’s no point in looking back to what you have already lost.

sitter på jobbet just nu, är inte på topp idag men kommer nog igång snart! Har haft en mycket trevlig helg och idag har jag köpt biljetter till Swedish House Mafia så jag är riiiktigt glad! Kommer bli grymt. Har inga planer för helgen vilket är riktigt skönt, har vart så stressad på senaste tiden så måste ta lite tid för mig själv och lugna ner mig. Så blir nog en lugn och skön helg.. Nej nu måste jag vakna till!

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine I would lie and say that you're not on my mind

Har som sagt haft världens underbaraste helg och att komma tillbaka till den här lilla hålan är förbannat surt. Under den här helgen har jag inte tänkt på allt utan bara haft de så jävla bra helt enkelt. De finns inte mycket kvar i den här hålan längre.. Jag har aldrig vart den personen som har kunnat stänga av mina känslor, men nu har jag insett att jag har gjort de och ärligt tycker jag de är läskigt. Jag har förlorat något så viktigt i mitt liv och jag orkar inte ta smärtan, jag orkar inte må dåligt så jag stänger av. Jag ser ingen annan väg just nu än att stänga av.

Maaaaat

Sitter just nu på jensens och har ätit så jäkla god mat.. Är trött och hängig efter helgen men önskar att de var en dag till. Som jag skrev i inlägget innan känslan är obeskrivlig, vill bara att de ska fortsätta!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743848/images/2012/pic_206870418.jpg" class="image">


Livet

Känslan som jag har i kroppen går inte att beskriva. Dom här dagarna har vart två av dom bästa i mitt liv. Att få stå och lyssna på musik som jag verkligen älskar, känna basen i hela kroppen! De är helt galet hur bra de har vart, kan sitta och skriva hela natten men kommer aldrig kunna beskriva känslan helt.


Dag 2

Gårdagen var grym och idag kör vi igen!!


Mot Stockholm

Kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt den här helgen. Sitter på bussen nu, är lite trött så lyssnar på musik och vilar. Framme om ungefär en timme..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743848/images/2012/pic_206689040.jpg" class="image">


love


when you’re lost and you’re tired, When you’re broken in two, let my love take you higher!

Sitter på jobbet nu, trivs väldigt bra måste jag säga. Kvällarna består av mycket skratt och jag lyckas alltid bli på världens bästa humör mot kvällen. Efter jobbet beger jag mig mot Kim och sover där, jag och mina girls ska som sagt till summerburst imorgon!! Är riktigt taggad och jag tror att de kommer bli riktigt grymt! kommer lägga ut lite bilder här kanske men annars blir de fb. Hoppas ni får en bra helg!

Sometimes the person you'd take a bullet for is the person behind the trigger

Vaknar och mitt huvud snurrar.. Är så trött på de här nu så nu skiter jag i de, tar inte vad som helst.. Vet inte vad jag ska skriva, är tom..


I surrender who i've been for who you are

Så mycket tankar, som jag enbart kan berätta för mina närmaste men behövde skriva av mig lite.. Igår hade jag en riktigt dålig dag, mina känslor tog över mig totalt! Jag trodde den tiden var över, nu är jag 20 år och jag vill kunna kontrollera mina känslor men de går verkligen inte. Jag känner hat, kärlek, sorg till allt.. Men idag är de bättre skönt nog, har lite mer kontroll helt enkelt. Tänk hur man kan sakna någon som har gjort en så illa..


RSS 2.0