Frimis

Idag började dagen hemma hos kim, vi drog till skolan pluggade som fan sen åkte jag hem.. Gjorde mig iordning och åkte in till örebro igen för att se min fina vän Hannah till hennes bal. Hon var såååååå vacker, fan kunde inte hålla in tårarna.. Coffe var med väldigt stilig, vilket fint par de är :) Iaf, nu ska jag snart åka in till örebro, jag & min lilla sockerpulla Agnes ska till frimis och dansa ;) kommer säkert bli suuuper! men lär göra mig klar och gå till bussen nu, btw SEX AND THE CITY 2 VAR GRYM!!!!!






let you go

du är inte den personen jag var kär i, du kommer aldrig bli han igen. Det är för sent nu, allt är annorlunda. Vafan kan jag inte släppa dig för?

Jensen Ackls <3


baakis

yeeey, ligger här i sängen och tittar på sex and the city. Jag är så förbannat sugen på godis men vi har inga peengar för duktiga jag har slarvat bort bankomat kortet :) FUCK!!!! Går dagen var en riktigt bra dag, träffa Angelica vi drog ner och sola med pojkarna. Sen drog jag hem och då kom kimpan, vi gjorde oss iordning sen drog vi hem till Angelica och ja. Kom hem runt fem inatt och idag har jag förbannat ont i huvudet och ett stooort blåmärke på låret som gör så jäääävla ont. Men kul vare! Kim åkte hem för inte så längesen, jag är jäätte törstig och allt suger just nu helt enkelt :) Någon som vill komma med lite fanta åt mig (A) ;) Ska fortsätta titta på satc nu, byeeee

Robin Hood

Igår fyllde min älskade mamma år så vi åkte in till örebro, åt på bk och gick på bio :) Vi såg Robin Hood, och den var riktigt bra! Måste bara säga att Russell Crowe var riktigt sexig i den filmen, jag tycker de är riktigt sexigt när en kille kan något riktigt bra och han kunde fightas riktigt bra ;)






Kort inlägg

ligger här i sängen och har precis talat klart i telefonen. Ska lägga mig och sova, är trött!
Var nere på wärdan idag, en liten sväng. Helt ok :) Imorgon ska jag in till mina babes i örebro och ha en riktig tjejmyskväll, de ser jag fram imot :) men nu måste jag sova så jag orkar höra på allt deras snack imorgon ;) Pussss!

Jensen Ackles (L)




RSS 2.0