Valborg

Tror kvällen kommer bli grym, grilla med vänner sen dra vidare till frimpan! Har varit dålig på att uppdatera men mycket att göra.. Lovet var great, vart mycket mys med vännerna, utgångar och bio! Tyvär blir det ett kort inlägg idag med, ska åka tidigt in till örebro. Hoppas alla får en bra valborg så hörs vi säkert imorgon!


påsk

Har haft en riktigt bra påskhelg, men hinner tyvär inte skriva om den nu.. Måste strax springa till bussen ville bara berätta att jag lever :) Första skoldagen nu på lite över en vecka, det är tufft och jag vill bara fortsätta sova! Tiden rinner i väg och bara lite kvar nu av skolan och de säger jag med tårar i mina ögon. Tiden går för snabbt, jag önskar att jag kunde stoppa den ibland. Tre år har runnit iväg och snart är dom över..

sliten

god morgon, tänkte bara berätta att kvällen igår vart lyckad! Åker till Arboga idag och firar lite påsk med mina småsyskon, kommer hem imorgon igen och då går livet tillbaka till plugg! Inte så roligt men måste göras, hoppas alla får en bra påsk! :)


when i walk in the club, all eyes on me

Sliten och trött men idag är vi på't igen! Ska strax börja göra mig iordning och sen åka in mot örebro igen. Blir strömpis ikväll och jag är riktigt taggad! Nu kör vi ;)




igår på ivy

11.12

god morgon, ligger fortfarande kvar i sängen och myser med elsa. Tror jag ska åka till ica och köpe en lyx frulle med vitlöksbröd osv! Drog in till örebro igår och träffa elli, anna kim och natta. Skulle träffat agnes med men hon är ju lite seg så hann inte ;) Vi drog till ivy som hade ställt ut uteserveringen och där satt vi i flera timmar. De var super mysigt, vi drack lite vin och bara pratade. Äntligen börjar sommaren komma och det finns så mycket mer saker man kan göra då!

Ikväll ska tjejerna dra ut, igentligen jag med men känner mig inte alls taggad.. Skulle vara skönt att bara va hemma och ta det lugnt men vill ju inte sitta ensam! Får se hur jag gör, ska försöka tjata så de kanske vill gå ut imorgon med :) Ne nu ska jag cykla till ica, vi hörs sen!


bikini

Hur snygg är inte den här bikinin från bikbok? Kan inte bestämma vilken färg jag vill ha för alla färgerna är snygga!


walk in the sun

Nu sticker jag ut på en promenix! Man får passa på i det fina vädret!

god morgon

jag vaknar upp och ser att det är super fint väder, fan va härligt! Jobbar en timme nu sen blir det nog att lägga sig ute i solen och bara ta de lugnt! Igår var jag först på mariberg och sprang runt, köpte bara en ny webcam och en bh till balen. Hitta tyvär inga skor men kom på att jag har nog ett par redan som jag kanske kan ha.. Vi får så helt enkelt, i alla fall sprang runt på mariberg och sedan åkte vi till Kumla för att hämta upp Kerstin (mammas vännina) och kolla i några småbutiker. Kom inte hem förens runt fyra-fem och var helt slut, jobbade mellan halv åtta och halv nio sen somna jag tills jag jobbade på natten! Riktigt skönt. Dags för jobb nu!

trött

ska vila en stund sen när jag känner mig lite piggare kan jag skriva om dagen.

bad night

Dagen börja bra, men kvällen är hemsk.. Är trött, irriterad och vill bara sova men kan inte för att jag måste jobba. Vet inte varför jag är så irriterad som jag är, har ingen anledning till de. Helt enkelt en dålig kväll bara. Hoppas ni har en bra kväll iaf :)

shoes

Vilket väder det är idag, helt underbart! Vakna upp hos Anna efter en myskväll. Vi gick direkt ut i solen och la oss och den tar riktigt bra. Har redan bränt mig, härligt! Kom hem för en liten stund sen och tyvär måste jag sätta igång att plugga innan jag börjar jobba. Vill verkligen inte sitta inne nu men studenten närmar sig och slipper man allt plugg! Kollar runt lite på internet och det kommer in så mycket snygga skor hela tiden, om jag kunde så skulle jag köpa hur mycket skor som helst. Här är några som jag tycker är riktigt snygga nu till sommaren och vill verkligen skicka hem dom! Blir nog att jag gör det med ;)



De från nelly är riktigt snygga, jag älskar maffiga skor som syns!

Hallå!

Ska börja sminka mig sen sticker jag in till örebro och myser med anna och ellan!! Blir nog ingen mer uppdatering idag men hoppas alla får en bra söndag! :)

pictures

en bildbomb, kom på nu att jag inte lagt upp några bilder från min födelsedag så de gör jag senare.
























god morgon

sitter och jobbar vilket inte är så roligt, är väldigt trött och kommer somna om direkt när jag slutar. För att fördriva tiden lite tänkte jag bara skriva ett kort inlägg. Väldigt tråkigt inlägg känner jag nu men men så får de va! Har inga planer för dagen förutom jobb, vilket är skönt. Så ska en söndag vara, inga planer utan bara en ta de lugnt dag där man kan ta igen olika saker. Är sugen att gå på bio ikväll eller någon gång under veckan, de har kommit ut en ny film som heter Red riding hood och den verkar riktigt spännande! Vet att Kim oxå är väldigt sugen oxå att se den så de löser sig nog.. Slutar strax så ska lägga mig och sova igen med min mysiga katt elsa som ligger på min arm! Hörs sen!


great day

Idag har de inte hänt så mycket, vakna upp hos Agnes efter en grym kväll först på ivy sen på strömpis! Va ute med tjejerna och har alltid roligt med dom! Italiobrothers va på strömpis och jag tyckte de gjorde ett bra jobb! Lovet är igång och det är riktigt skönt, men blir jobb och plugg nästan hela lovet. Ska dock försöka kläma in några utgångar med brudarna ;) Lägger ut lite bilder från igår så fort jag fått allas! Nu ska jag titta klart på filmen och sedan sova, hoppas alla har en bra lördag! :)


shoes

I födelsedags present fick jag ett par super snygga skor. Har velat haft de ganska länge nu och äntligen fick jag ett par av mina underbara vänner! Tack så jätte mycket tjejer! :)

Fick mycket annat fint, tack så jätte mycket alla! :)


...

Feeling broken, barely holding on. But there’s just something so strong somewhere inside me. And I am down but I’ll get up again, don’t count me out just yet. I’ve been brought down to my knees. And I’ve been pushed way past the point of breaking, but I can take it. I’ll be back, back on my feet. This is far from over. There will be no fade out, this is not the end. I’m down now but i’ll be standing tall again, times are hard but I was built tough.
I’m gonna show you all what I’m made of. You haven’t seen the last of me


mom

Jag älskar min mamma mest av allt, utan henne är jag ingenting. Det är vi två igenom allt!


bieber fever

Jag har hamnat i en justin bubbla! han är så otroligt fin och han blir bara finare för varje dag som går! Hans röst är så jävla fin och han är sååååå charmig!!



on friday

på fredag kommer äntligen nya vd ut, som jag längtat!


party like a rockstar

Fan vad jag längtar tills nästa helg, då är det äntligen min helg! Jag får välja vart vi ska och jag får dricka lite extra ;) Kommer dricka goda frozen margaritas muuumms! Är riktigt taggad redan och de är bara söndag, hoppas verkligen att den här veckan går fort!! Är väldigt sugen på att dra ut redan på onsdag.... Men nope blir hårdtränning den här veckan kan jag säga! Och plugg såklart.. men efter den här veckan kommer projektarbetet vara klart så kommer ha lite mer tid till annat då. Ska fortsätta plugga nu, är det bara jag som tycker att Absolut vodkas wallpapers är riktigt snygga?


never say never


justin

Filmen var riktigt bra och om du ska se den, se den på bio! Vilken känsla hela filmen hade och han är så otroligt begåvad. Vi käkade på Java efter och salladen där är muuuummms!  Kvällen blir lung, ska kolla på någon film.. Samma med helgen ska bara plugga så blir nog ingen uppdatering. Måste fixa en header och byta min fula design. Men men ska hitta en bra film nu, Tack girls för en mysig fredag!


right now

Just nu sitter jag på bio med mina underbara girls! Har längtat att få se den här filmen och äntligen får jag de! Jag är ett riktigt stort fan av Justin och han börjar bli riktigt snygg på sina äldre dar ;)


RSS 2.0