äntligen!


nu är de bara solern som fattas

thursday

I torsdag hade jag en grymt trevlig dag tillsammans med grabbarna, måste säga att jag saknat dem! Vi började med att sitta hos Urban en sväng och bara ha de trevligt och sedan drog vi oss ner till hotellet. De blev några drinkar där och kvällen vart hur bra som helst! Helgen har bestått av jobb, jobb och ännu mera jobb. Hannah har gått och blivit sjuk så de matchar väll lite in eftersom jag jobbat mycket. Nu ska jag strax gå och lägga mig ska bara kolla något avsnitt av buffy och vampyrerna haha. 
här kommer lite bilder från torsdagen









bildbomb

Här kommer en bild från i tisdags som jag spendera tillsammans med mina småsystrar, jag låter bilderna tala för sig själva.




















skitungar

Vad är de för jävla patetiska skitungar som går runt och förstör på nätterna? Vad har man för jävla liv då? De visar på att man verkligen har ingenting att göra och hur jävla omogen man är! Förfan väx upp istället, antagligen har de vart några äckliga 15 åringar som har vart och förstört med våra utegrejer som vi har.. JÄVLAR om jag får reda på vilka/vem det är. Man ska fan tänka sig för va man gör och speciellt VART man gör de innan! Herregud säger jag bara, jävla äckliga barn som behöver läxas upp! Vilken tur att jag är fan en jävla bra lärare!!!!!!!!!

tonight

Hela helgen har bestått av jobb och mera jobb.. Nu ikväll ska jag åka in till örebro och träffa Kim! Har en liten överraskning till henne, en sen födelsedag present. Ska bli grymt kul och skönt att komma ifrån nora, vi får se hur länge jag stannar.. Kanske inte pallar åka tillbaka till den här skithålan med alla pissiga människor förutom mina underbara vänner såklart!
Idag tog jordgubbarna slut så det är ganska skönt.. Inte de roligaste jobbet men de ger pengar. Nu är tiden för att få sina drömmar sanna så vi får se vart livet tar mig och vart jag hamnar här i världen! Om de blir som jag hoppas ser jag verkligen fram emot framtiden.

Nu ska jag göra mig klar, det kommer säkert komma en video imorgon från ikväll ;)


Jobb

Har precis börjat jobbet och kan säga att jag är väldigt trött idag.. Jobba nämligen med ett annat jobb vid fem imorse! Pengar pengar. Har inga speciella planer för dagen, hoppas på att få träffa min pullis idag. Vilket tråkigt väder de är idag, molnigt och säkert regn när som helst. Typiskt Sverige, vill så gärna tillbaka till alanya! Är rätt så sugen på en sista minuten, om jag kunde trolla fram pengar..

take me back




Alanya

Alanya har vart helt underbart! Har haft såå jävla roligt tillsammans med tjejerna och jag vill bara tillbaka!! Träffat så mycket skönt folk där nere som jag hoppas att jag kommer träffa igen! Dagarna spendera vi på stranden, drack goda drinkar och bara njöt av livet. Kvällarna spenderades ute på alla krogar i Alanya och jag hade kul varenda kväll! Har massor som jag skulle kunna berätta i detalj men var fan har tid med det? Veckan var grym och de känns inge bra alls att vara tillbaka i Sverige..

Speciellt inte när man kommer hem till ett jävla helvete rent ut sagt. Vad fan är de som händer? Pricken över i är att jag blivit sjuk oxå men börjar känna mig bättre så imorgon blir de jobb. Jag hoppas på en bra helg och ser fram emot tooorsdag kimpaan ;) Kommer komma en bild bomb sen från Alanya när jag fått alla bilderna!


vi och lite sköna tyskish people

regrets

jag vill bara försvinna

RSS 2.0