tired

Ligger här i sängen nu, ska se nya americas next top model sen plugg och de är så min dag kommer se ut. Hoppas att Kim fick en lite roligare dag, och ännu en gång. Krya på dig! Hoppas ni får en trevlig kväll så hörs vi imorgon :)


En sista

Chill in the hill


Video

En video från idag! :)

Självklart till dig Kim så du får vara med i gemenskapen ;)


Verkligen till dig kim

Jag tar en för laget, kom ihåg de nu Kim!


11.30



pusspuss

Skola

Agnes ville dock inte synas, men krya nu kim!!


Kim

Den här dagen är för dig!

white dress

Gick in på ginas hemsida och hitta en riktigt fin klänning, nästan precis vad jag letat efter och den ska jag köpa!
Dock tycker jag inte att de är en student klänning, så får väll fortsätta leta vidare. Vill verkligen hitta en student klänning snart!


earth hour

Just nu pågår de så kallade earth hour och jag har släkt så mycket som jag vågar iaf. Har blivit lite mörkrädd under mina äldre dar vilket är lite pinsamt men så är det. Är helt själv just nu med, min mamma är i örebro och tittar på någon komiker.. Men som tur är har jag Torsten som ligger och snarkar här vid mig! Plugg idag med, tjejerna ska ut och jag vill verkligen med men måste verkligen plugga :/ Fick ett samtal häromdagen att min balklänning har kommit, det gick väldigt snabbt.. Snabbare än jag trodde så nu måste jag fixa skor osv snabbt. Usch tiden går så fort, och ångesten blir bara större och större.. Ska fortsätta plugga lite nu, ha en bra lördag!


:(

Aa, får väll ligga här och plugga medans alla drar till strömpis ikväll.

11.24

Vet inte om man kan säga godmorgon nu eftersom jag har vart uppe sen klockan halv åtta. Började dagen med en härlig promenad, älskar verkligen vädret! Blir ett kort inlägg nu måste springa till bussen strax, idag lånade jag min mammas läppglans som jag köpte till henne i milano, riktigt fint faktiskt, lite lila aktigt vilket jag tycker är fint att ha när man är mörkhårig. Dock inte för lila!!


20.20

Börja dagen med skolan klockan åtta på morgonen vilket är väldigt tufft när man är van att börja senare. Begav mig senare till gymmet med lite flummiga Agnes ;) Vad ska man säga, man kan tydligen ha roligt när man tränar oxå. Kom hem efter fem duscha, åt lite och så har min dag sett ut. Ska väll försöka plugga men det verkar inte just nu som att jag orkar. Är jätte trött så slår nog på en film och somnar till den snart! Jag kan ju säga redan nu att mina närmaste veckorna kommer innehålla plugg och mera plugg. Projektarbetet ska strax vara inne och massa andra uppgifter, nu finns de ingen tid att hamna efter. Har riktig noja över studenten och hur mitt liv kommer se ut efter? Skolan har verkligen vart en trygghet.
Jag älskar födelsedagar, jul osv så är riiiktigt glad att det snart är min födelsedag! Det närmar sig riktigt snabbt och jag tyckte att de var nyss jag fyllde 18?
Nu sitter jag och babblar om massa olika saker, men de är lite tankar jag har som kan vara skönt att skriva av sig om. Ska göra lite övningar nu som jag hoppas agnes oxå gör och sen sova! Nattinatti

20.53

Vill ni läsa en tränings blogg så tycker jag ni ska gå in på denna bloggen! :D   
ksundqvist.blogg.se


Tears of the sun

Spännande och hjärtekrossande film på samma gång, men den var riktigt bra och jag rekommenderar den stark! Om du inte har sett den, se den.

Ännu en anledning till att se är att de finns en hel del snygga män ;)



:/

Mår inte så bra, känns som jag börjar bli sjuk. Är tjock i halsen, förkyld och har världens huvudvärk. Blir nog ingen bloggning nu på någon dag, så du vet.

Friday

Nu när jag tänker efter och har fått se bilder från i fredags så fyfan va roligt jag hade det! Det var en riktigt bra kväll tillsammans med så många bra människor! Här får ni se lite roliga bilder haha..


















korta inlägg hit och dit

Vet att de är tråkigt med massa kort inlägg men de har vart lite stressigt.
Måste tacka alla för den otroligt bra kvällen igår.
Jag trodde aldrig att man skulle kunna lämna sin väldigt onyktra vän helt ensam och fan inte höra av sig.
Kvällen började med förfest hos Hannah & Coffe och sen drog vi vidare till strömpis, de var väldigt snurrigt där inne jag vissa av de jag var med träffa jag knappt. Men absolut en väldigt rolig kväll!
Idag blir de myspys på hög nivå, mår inte så bra från igår så ska bara ta de lugnt.
Ska sticka till affären nu och köpa lite cola, mums. Tror kim tog några bilder med sin kamera igår så kanske kan lägga upp dom :)

16.50

Nu sitter jag här och är strax klar med allt, ikväll blir det att gå till strömpis och fira min älskade vän Angelica som äntligen fyller 18 år! Håller på och får massa bilder från Milano osv så skriver ett inlägg om resan så fort jag fått alla bilder :)


Hoooho

Jag lever och kommer skriva om resan så fort jag kommer hem. Vi har inte haft trådlöst internet på rummet som jag trodde och därför har jag inte helt enkelt haft tid att blogga.. Men det har vart så jävla roligt och en resa till Milano kommer bli av snart igen! Imorgon kommer åker vi hem och tiden har gått så jävla fort helt enkelt.. Men men ska fortsätta dricka lite cider och ta de lugnt ikväll.

Som sagt berättar om hela resan imorgon eller fredag!

Myspys

ligger här och har mysigt med kim, vi har precis sätt klart filmen Life as we know it och nu ska vi göra klart de sista inför resan :) Uppdaterar så fooort jag får tid!

nerverna tar över

timmarna rinner iväg och nerverna håller på att ta över mig helt. Åker strax in till örebro och stannar hos kim tills vi åker.. Jag är inte van att resa och jag kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. Jag kommer ihåg när vi gick i ettan och prata om att vi skulle få åka på en resa.. Den här resan "säger" till mig att studenten är riktigt nära och jag börjar få riktig panik över det. Vad ska jag göra efter, hur kommer mitt liv se ut? Det är nu livet börjar och de är nu man formar sitt liv. Blir lite deprimerad av alla dessa tankar och det vill jag verkligen inte gå runt och vara sista veckorna med min klass..
Jag tittar tillbaka på den tiden jag haft på Tbs och är riktigt tacksam över allt. Jag kunde inte ha valt en bättre skola eller fått en bättre klass, har fått vänner som jag vet att jag kommer ha livet ut.

Nej nu måste jag sluta upp med massa depp skit, om några timmar är jag på väg till milano!! underbart!
Datorn och kameran kommer vara med så kommer uppdatera!

Make up

Försöker ju få en helt ny sommar garderob, vill känna mig fräsh i sommar. Men något jag oxå skulle vilja slänga allt och bara köpa in nytt fräsht är smink, är så trött på mitt gamla smink nu. Skulle vara roligt att ha smink i lite olika fina färger och då menar jag speciellt läppstift och nagelack. Har lite svårt för att ha för starka ögonskuggor, men naglarna kan vara riktigt roligt att variera sig med och testa på nya färger! När min lön kommer så är jag helt säker att den kommer gå åt till nytt smink.
Såg att Isadora har fått in lite nytt och tyckte de här "temat" var väldigt snyggt.

Till sommaren när man är brun kan de vara snyggt att använda sig av lite av dessa färger kanske till en party kväll



En dag på stranden kan de vara snyggt att använda sig av lite lekfullare färger


Packar

Småpackar lite och känner pirret i magen kommer mer och mer.. Nu börjar jag bli stressad på riktigt, det är riktigt häftigt att flyga men fan ju mer åren går desto mer flygrädd blir jag. Tjejerna ska ut ikväll, är riktigt sugen att hänga på men har inte tid, måste packa klart och städa lite. Kommer nog inte blogga mer idag, men hoppas ni får en bra lördag! :)

01.22

Tur att min jensen ackles håller mig vaken under natten när jag måste jobba
Supernatural på kanal 5


Fredags mys

Ligger här i sängen och tittar lite på jersey shore. Ikväll blir de myskväll tillsammans med mamma! Vi har köpt lite smått och gott ;) Var lite oseriös med förra inlägget, har köpt klänning men inte den på bilden! Tack gode gud..
Blir en lugn kväll, jobbar inatt så.. Ska försöka klämma in lite plugg men de får vi se. Känns i alla fall riktigt skönt att ha köpt klänningen, hade världens ångest förut men men nu är de bara studentklänningen som är kvar. Det är fredag kväll och bara två dagar kvar tills vi åker till Milano, tiden går så sjukt fort. Kommer ha med min dator och blogga lite där ifrån. Hoppas ni får en bra fredagskväll!


prom dress

Har äntligen köpt en balklänning och det känns så jävla skönt rent ut sagt! Här får ni en bild, visst är den fin??

Just nu

Sitter här i skolan, sprungit runt på stan och växlat lite pengar.
Här får ni lite fina bilder på mina älskade klasskamrater!





Beach 2011

Gick in på hms hemsida och såg att de fått in lite nytt! Och så fick jag syn på den här, tänk va härligt i sommar när det är riktigt varmt ute att bara dra på sig den. Den kostar bara 199 kr, vilket jag tycker var billigt. Kommer beställas hem inom kort!



God morgon

Nu sitter jag här i sängen och har nyss ätit en väldigt god frukost! Hur härligt är det inte att vakna först av att det är jätte ljust i rummet och sen se att solen skiner. Jag ställde mig mot fönstret och kände verkligen värme. Nu hoppas jag våren är på väg! Idag åker jag in lite tidigare till örebro för att jag ska växla lite pengar och kolla på lite balklänningar. Har egentligen bestämt mig men kan vara roligt att kolla ändå! Slutar inte förens 5 idag så det blir en lugn fredag, packa lite och plugga. Skönt faktiskt! Ne nu ska jag klä på mig till skolan..


Panic

Får panik över allt just nu och har träningsvärk som fan i benen på grund av nästan ingenting? I hur dålig form får man va?!

Life as we know it

Den här filmen är riktigt bra så se den! Den är både rolig och romantisk och Josh Duhamel är en huvudkaraktär i filmen vilket borde räcka!

20.01

Här kommer bara några av kläderna jag köpte, haft fullt upp så inte hunnit tagit kort på allt.
Men måste säga att bilderna gör inte kläderna alls till rättvisa, min kamera är sämst.







Natural beauty


Clothes

Igår fick jag hem lite kläder från hm som jag faktiskt tänkte visa i ett annat inlägg! Lite sommarkläder och en bra start till en ny sommar garderob! Tänkte bara skriva ett kort inlägg, är ledig idag och skulle åkt och tränat men försov mig lite. Men men dagen består av plugg och jobb.

Det pirrar i magen redan, nu är det bara några dagar kvar tills vi åker till Milano! Helt otroligt vad tiden går snabbt och imorgon släpps biljetterna till balen.. Studenten närmar sig riktigt snabbt och jag börjar helt ärligt få lite ångest över det haha. Gå in i vuxenlivet är lite läskigt, skolan har vart en trygghet. Det bästa med hela studenten är att jag kommer få fira den tillsammans med mina bästa vänner och är riktigt tacksam att jag har dom!
Ne nu ska jag ta bilderna


14.59

Jag tror att en stor anledning till att jag aldrig uppdaterar är för att jag inte är nöjd med min design? Tror ni jag kanske har rätt? Ska försöka hitta någon som kan hjälpa mig eller lösa det själv. Ändring ska det bli vilket fall som helst!

12.17

Vill säga grattis i efterskott till min underbara vän Agnes! I helgen fira vi henne stort. I fredags åt vi på hellas och det var så otroligt gott, vill verkligen gå dit snart igen. Sen vart de en spontan utgång till strömpis och på strömpis har man alltid roligt! På lördagen drog jag och Kim tidigt till stan och sprang runt, köpte även lite godis på hemmakväll så vi tog lite myspys innan vi åkte till Agnes. Och slutligen hos Agnes var det rikigt roligt, det vart mycket skratt och dans! Nu kommer det en bildbomb


















08.37

Nu sitter jag här i sängen och ska dricka min frukost, har haft en rikigt bra helg och kommer skriva om den i ett annat inlägg. Idag har jag en lång skoldag, går ända till klockan 5 och då ska jag träna. Kommer inte komma hem förens runt 8 och då måste jag plugga till ett prov som vi tydligen har på tisdag.. Har verkligen noll koll och de kanske beror lite på att jag är så spänd eftersom vi åker till milano om nästan exakt en vecka!! Helt otroligt, kan säga att jag kommer äta tills jag spricker! Italiensk mat är så otroligt gott! Den här veckan är fylld med plugg och träning och det kanske inte är så roligt att läsa om men ska försöka uppdatera mer.

Grattis Jensen Ackles! <3

Idag fyller världens snyggaste man 33 år. Grattis Jensen Ackles!!!!!! <3


RSS 2.0