underbar vecka

Har spenderat all min fritid tillsammans med min bästa vän, det har vart helt underbart! De har blivit sena kvällar tillsammans med roligt folk! En bra start på sommaren, slutade jobbet tidigt idag så nu ska jag vänta på att Hannah kommer hem så ska vi ta en kvällspromenad. Är väldigt trött idag så blir en lugn kväll hemma framför tvn med jordgubbar och grädde!

Om några dagar åker jag till Alanya med mina underbara vänner i örebro och de ska bli grymt roligt! Har inte haft möjlighet att träffa de så mycket på senaste tiden men de ska ändras! Livet rullar på och bloggen kommer bli mer uppdaterad! Har lite saker som måste fixas och när de är klart kan jag verkligen säga att jag njuter fullt ut av livet, vilket inte har hänt på några år. Tack alla mina underbara vänner som finns och förstår mig när jag verkligen behöver förståelse. Jag uppskattar de till 100! Hoppas alla får en trevlig kväll i det fina vädret så hörs vi imorgon!





you light up my life

yes

Ska strax åka in och hämta tillbaka min älskade iphone!! Lycklig tjej här!

Jobbat hela dagen och helgen så inte hänt alls mycket..

i never let you go

Studenten var helt otrolig. Vilken dag, har fortfarande inte förstått att jag har tagit studenten.. Tack alla för den underbara dagen! Blev självklart sjuk strax efter studenten så har knappt kunnat jobbat men känner mig bättre nu så imorgon kör jag igång! Har alltså bara tagit de lugnt de senaste dagarna och myst mycket med min kära vän som äntligen skaffat en blogg btw, hannaahljunggren.blogg.se
Nu ska jag träffa Angelica en sväng så lär mig göra klar och resten av helgen består av jobb.



bal 2011






RSS 2.0