God Morgon!

Har inte skrivit på ett bra tag men tiden går så grymt snabbt. I helgen jag var på familjeträff, det var kul att träffa hela familjen igen :) Träffa även min Lillasyster som var det bästa! Nu har jag fått mitt körkortstillstånd ;) ut och övningsköra! Skoj som fan ;) körde med mamma häromdagen och jag fick inte ett eenda kärringstopp! skit bra ;)
Jag var även och shoppa med Pernilla i måndags. Köpte massa shit, vi var ute på marieberg oxå :P vi hann mkt den dagen. Annars har jag bara haft mysiga film dagar typ ;D jag har tittat på hela säsong 5 av one tree hill så nu laddar jag hem säsong 6. Idag ska jag hjälpa angelica med lite plugg ;D sen vet jag inte vad som händer. Några avsnitt av säsong sex vart nyss klara så blir väll att titta på dom ;)
Blir så grymt jävla trött och förbannad på våran jävla ekonomi lärare. HAN ÄR TRÖG som fan!
Ska försöka skriva lite mera ;) Pusssshej!

Torsdag

Fy fan vad veckan har gått snabbt asså, vad har jag gjort hela veckan igentligen? Igår var jag på gårn, det var bara sådär. Blir så trött och förbannad på alla som ska cpa hela jävla tin! I tisdags Träffade jag Marika, så kul <3 vi prata och var ute på stan en liten stund, sen följde hon med till Angelica som skulle göra slingor på mig ;D så jag blir bara blondare ovh blondare. Snart är jag nöjd fan. I Måndags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde, jag skulle vart med Hannah men det blev inte så kommer jag ihåg i alla fall.
hahaha måste bara berätta att jag, agnes kim och anna fastna i en hiss igår, ;P skit duktiga är vi. Men vi fick itne stå där så länge typ en kvart. Anna var jätte mysig och rapa där inne haha :) det var lite spännande fan ;D Dom brudarna är väldigt speciella asså ;) men jag tycker om dom för det ;D
Idag i skolan hände det inget speciellt. Satt med putte på bussen och lyssna på ny musik ;D inte ofta jag gör det ^^ haha.
Sen vid 1 tog jag bussen hem och så har jag sovit middag nudå :P Väntar på Hannah som tydligen skiter i en halv timme. Sån jävla tid det ska ta för henne! Bajsunge är hon !

Blir lite besviken på en viss person. men men..
Have a nice day ;D

RSS 2.0