längtar hem

Farfar är här och ska måla lite. Imorgon ska vi vara helt inflyttade i andra lägenheten. Ligger här i sängen och längtar tillbaka till Dalarna som är mitt hem. Saknar allt med lilla Järna och saknar min bästis så otroligt mycket! Så fort jag får ledigt ska jag åka upp dit och hälsa på!





Järna kyrka.

Midsommar


vart håller du hus, mathilda

jo jag är här! pluggar och umgås med mina goa vänner! Började jobba igår, och idag tar min bästa vän HANNAH LJUNGGREN STUDENTEN!!!!!!!! Grattis till dig min älskade pulla, hoppas du får en grym dag! :) Jag älskar dig!

I fredags haha, så kom jag till Agnes vi drog till frimis och inte fan kom vi in. Vid ett gav vi upp och då kom Robert ut så vi gick till Bk istället. På både lördagen och söndagen var vi ett gäng och tittade på yeah festivalen. Alltså en skön helg, sen här någon dag hade jag kimpan på besök. Vi gick ner till nora sjön och hon var helt fascinerad! Vi käka lite nora glass och låg och chilla nere vid vattnet en stund.

Ikväll ska väll alla dricka antar jag vilket jag kanske är liiite sugen på nu, men föörsent. Men kimpis kommer hit idag och vi får se vad vi hittar på. Systemet stänger inte än ;) men men nu ska jag göra mig iordning till pullans student! have a nice day yeaaahhhh orkar inte ladda upp bilder nu, får ta de sen ok

och jensen har krossat mitt hjärta, han har ställt sig på mitt hjärta och hoppat sönder det!!!!!!! but i still love him anyway!


RSS 2.0