<3

i love you

Okej

allt jag har att säga är att jag har sett twilight.
Det var så jävla häftigt, när vargarna kom satt jag fast klistrad med huvudet mot stolen..
Helt otrolig film, så starka scener i den. Den var helt jävla grym!

& JAG ÄLSKADE VARGARNA, VILKA GODINGAR!

Music



En bra & fin låt med Leona Lewis
- Moment like this

13.39

Nu sitter jag här i skolan och väntar på min lärare, vet inte riktigt när coach tiden börjar så vet inte när han kommer.. Men det lär väll bli snart! Självklart väckte Keith mig imorse runt 7 så har inte fått sovit ut idag heller och så har hela veckan vart. Jag vaknar runt 6-7 på grund av någe sen känns de bara värdelöst att soma om så typ äter frulle eller kollar på gossip girl istället. Är ganska trött men men.

Igår var jag på praktiken, något som är roligt är att mamma jobbar där med :) Vi åkte till lindesberg och uträtta ärenden sen gick vi ut med ägarens hundar.. Så igår var jag lite duktig vi gick faktiskt i en halvtimme och det är en bra början för mig nu att göra för att komma igång.
Igår starta jag med viktväktarna och det kopplar inte riktigt för mig att jag får äta allt men inte i så stora mängder.. Så igår kändes de som jag körde gi igen och då kändes de bara fel, men mamma förklara för mig att jag får äta så jag åt lite allt möjligt igår och eftersom jag var ute och gick fick jag äta tvåååå pigiliner som är så jeevla gott och det är bara 1 points i, det är INGENTING.. Det finns vissa grejer som man kan äta utan att känna skuld, t.ex. pigilin 1p, twister 2p och mums mums 2p! Finns massa mer som jag kan ta reda på.

och jag ska fixa min header.. när jag har tid & ork vill säga. 


Dagen vet jag inte riktigt hur den ser ut. Den började med nua Oth avsnittet och Ett gossip girl avsnitt, men idag ska jag antingen med Keith hem eller träffa Angelica.. Har inte riktigt bestämt mig. Nu skah försöka sätta igång med plugget :/ wish me good luck!


you are my everything♥

RSS 2.0