jb


kolla på killen, han är så vacker.

Btw bal idag, gissa om jag är stressad.....

30/5

Vaknar upp och allt känns värdelöst. Samma sak som när jag gick och la mig igår. Idag är de dagen innan balen och de kan inte kännas värre, vill inte ens gå längre. Vill inte något av de här om de ska resultera på de här sättet. Jag kämpar och kämpar men snart orkar jag inte mer, snart orkar jag inte vara tyst längre. Vill bara här ifrån nu.. Visst är de roligt att vakna upp och bara känna nej, precis vad man behöver såhär innan balen eller hur. Drar in till skolan snart för att bara va, är redan klar med allt så. Ska även upp på stan med och fixa de sista innan balen. Vi hörs

hmm

Har ni någonsin undrat vem som är din riktiga vän? Som aldrig skulle göra dig något illa, gå bakom ryggen eller svika dig på något sätt. Om det skulle finnas någon som gjorde det, hur ska man hantera det? Kan man verkligen lita på någon alls även om den står dig nära?

<3


whitout you im nobody

Jag hade en grym kväll i fredags förutom att min jacka försvann, men men sånt som händer! Firade ordentligt att alla uppgifter i skolan är klara och snart är det studenten!! Vaknade upp igår dock och inte alls mådde bra, men det blev bättre under dagen. Jag gjorde inget speciellt igår, bara tog de lugnt och titta på film. Känns riktigt konstigt att inte ha något plugg kvar att göra, jag känner fortfarande stressen och får nästan skuldkänslor när jag tittar på film eller gör något.



Jag har världens bästa vänner, tack för att ni alltid finns där när jag behöver er!


sleep

Spenderat hela dagen i skolan och bara pluggat. Nu är allt nästan klart, inte mycket kvar och då ska de firas stort! Har lite bilder från dagen som ni ska få se imorgon på hur bra vi har det på tbs. Vi har alltid roligt tillsammans och jag kommer sakna våran klass så otroligt mycket! Tack för dessa tre år tillsammans.

Kom hem och somna en stund, trodde jag.. Vakna vid tio på kvällen och där var hela dagen slut. Gjort klart de sista i projektarbetet nu så de är inskickat och klart! Skönt! Men nu ska jag gå och lägga mig!
Fick äntligen ett viktig mejl idag som jag kommer visa inom kort va de handlar om! Natti

closee

Nu är studenten såå nära! Vart tar tiden vägen? Och jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit, men de sista uppgifterna är snart inlämnade och då kommer mer tid finnas till! Livet rullar på, haft en myskompis hos mig här förra veckan i två nätter, min vän Kim. Vi har äntligen hittat bra allergitabletter! Vi kolla på lite skräckfilm och myste och jag har kommit fram till att skräckfilm är inte min grej.. Usch, sedan resten av helgen umgicks jag för det mesta med Angelica och plugget! Blir ett kort inlägg nu för jag lär gå och lägga mig. Imorgon har vi en hel coach dag som är en bra möjlighet att bli klar med allt och sedan börja fira studenten!!



söndag

Hallå, dålig uppdatering på senaste tiden men de har vart väldigt mycket. Vi hade modevisningen igår och de gick super bra! :) Var jätte roligt att allt blev såå lyckat, de kom hur mycket folk som helst och tack alla butiker och modeller som hjälpte oss till en sån succé! Veckan har vart lugn, har sovit hos min bästa vän två nätter i rad och vi har haft riktigt mys även om vi somna lite tidigt ;) Vi var på bio i torsdags och såg Fast five. Kan säga att de var den bästa filmen jag sett i hela mitt liv! Rekomenderar den starkt, och det är till alla men måste inte vara ett bilfan för att se den. Filmen består av så mycket mer :) Hur skönt som helst att få umgås med Hannah iaf, blir inte så ofta nu för skolan tar all min tid och jobbet hennes.. Ändring till sommarn! Har beställt en studentklänningen nu och vi får hålla tummarna att den kommer sitta bra! Den är otroligt fin och om den passar kanske ni kan få en lite titt ;) Ska forsätta kvällen med plugg en stund, sedan sätta på en film och bara ta de lugnt. Dagarna bara rinner iväg och imorgon börjar en ny vecka.. igen..

Tog tyvär inga bilder från modevisningen dum som jag är, men tror att några andra gjorde så får hoppas på att de skickar lite så får ni se :)


jag och kimsan på pink.. längtar tills hon kommer tillbaka till Sverige!!

blandade bilder

Super trött just nu, så här är lite bilder från olika tillfällen.









Här kommer några från min födelsedag










RSS 2.0