free

en stor tyngd har lyft bort från mitt bröst idag, jag är fri!! Inge mer "telejobb" utan nu ska jag se till att få ett riktigt jobb som ger bra pengar!! Åh är så glad nu så jag vill ut och fira! Om de är någon som söker ett extra jobb är de super bra men inte att jobba flera timmar om dagen. Nu är jag inte fast längre utan nu kan jag spendera all min tid att planera min framtid och det bästa av allt är att jag kan vara i örebro hur mycket jag vill!!

Fyra

Klockan är fyra och de börjar redan bli mörkt!! Tur att jag har mamma som går med mig


Outside

Just nu sitter jag i bilen, är ute och åker med mamma lite. Vi ska iväg och tvätta bilen och sedan på en promenad! Mår inte så bra idag så blir en jätte kort promenad, får hoppas att den friska luften hjälper och den varma kaffen lugnar ner halsen lite för imorgon måste jag vara frisk!


Do not brood over your past mistakes and failures as this will only fill your mind with grief, regret and depression

Idag har jag verkligen inte gjort någonting förutom att jobba lite och snart är de slut med det med. Vart trött hela dagen och min trötthet tar över hela mitt liv känns de som! Men nu kommer de bli ändring på allt! Hade lite adventsmys igår kväll med ben&jerry & harry potter! Var så längesen jag såg de filmerna så tyckte att de var dags. De var en som jag speciellt ville se så köpte lite gott och hade en riktig mys kväll! Funderar starkt på att sätta lösen på mig blogg, har sagt de flera gånger men blir aldrig av. Kanske är dags nu


oth


Trött

Vaknar upp klockan nio av att min lilla kimpa ringer, håller mig vaken till halv elva sen somna jag om till två. Ska börja laga mat, de känns som att jag inte ätit på flera dagar! Gårdagen var riktigt rolig fick träffa mina gamla barndoms vänner från dala-järna som var och snurra i Örebro haha! Inte träffat dom på flera år tror ni jag vart paff när som ringde!? De var jätte roligt och snart ska jag åka och hälsa på alla i järna, en stor del av mig finns kvar där för mitt halva hjärta har min kära bästis Idah! Best friends remember!


Great day

Har haft en riktigt bra dag, började med att följa mamma till Linde sen skjutsa hon mig till Örebro! Hoppade av hos Kim och sen kom tjejerna så vi kunde fixa klart allt för imorgon/idag. Min kära vän Elinor fyller hela 20 år idag!! Stort grattis till henne och jag hoppas att hon får en riktigt bra dag! Kvällen har bestått av mycket skratt och även lite tårar när Chris Medina sjöng på idol och Robin sjöng you raise me up! Så jävla fina låtar! Nu ligger jag här med min kära vän och vi ska slå på en film att somna till.


Sleep time

Nu ligger vi här och har kollat klart på filmen. Båda är trötta så ska strax sova, de har vart en riktig mys kväll med sång och skratt haha! Godnatt


happy

oh kunde knappt somna igår för alla planer jag har inför min mammas födelsedag. Hon fyller hela 50 år och jag ska överraska henne totalt! Visst de är inte förens i maj nästa år men man måste ju vara ute i god tid! Sov länge idag, snooza från klockan tio till tjugo i tolv. Jobbade en timme och nu ska jag strax gå ut på en promenad! Senare kommer Hannah hit och vi ska mysa med film och massa gott! vi syns allt för sällan och de ska ändras på!


mycket gammal bild på mig och pullan! 2006

boring

läste lite inlägg som jag skrivit senaste tiden och herregud. Ska göra den här bloggen till den positiva som den var! Nu får de vara slut på alla tråkiga inlägg tror inte de är så roligt för er att höra precis, men ibland behöver man bara skriva av sig även om de är med få ord. Det här ska inte bli något ledsamt inlägg men jag har lite tankar. What doesnt kill you makes you stronger brukar folk säga och frågan är om de är sant? Om jag tänker efter så känner jag mig bara svagare och med de menar jag för att jag har svårt att lita på folk,ännu svårare att släppa in folk och om de händer något som gör mig ledsen hamnar jag på botten. Med tiden kanske de stämmer? Får hoppas på det! Livet rullar på, spendera hela helgen tillsammans med mina härliga vänner! Och i helgen fyller vår pingla Elinor hela 20 år så de kommer firas ordentligt! Nu ska jag strax lägga mig och glo på tv en sväng sedan sova!


hemsk bild men den är från i somras vilket får mig att sakna sommaren

?

Behind my smile is a hurting heart. Behind my laughs, Im falling apart. Look at me closely and you will see the girl I am just isn’t me


RSS 2.0