..

jag saknar min pappa.

och GP vart finns du när jag behöver dig som mest?

pain

jag känner hur allt som händer runt omkring börjar trycka mig neråt igen. Jag som har kämpat så hårt för att komma dit jag är idag.. När ska allt negativt ta slut, ska hela livet bestå av negativa saker och är de meningen att man ska kämpa sig igenom allt? Vet inte om jag orkar mer, om jag orkar kämpa mer mot allt de negativa.
Tanken på att jag inte kommer få träffa mina systrar på länge krossar bokstavligen mitt hjärta.

paartey

igår var jag ute med alla mina tjejer och de var riktigt roligt! Vi för festa hos natta och drog sedan vidare mot frimis där vi dansade och hade roligt!  Träffade massa trevligt folk och så träffa jag ääntligen min älskade bästis Linus! Riktigt skoj, idag vet jag inte vad som händer.. Jobbar lite konstiga tider så kan inte göra så mycket tyvärr.. Nu ska jag jobba vidare!


fyfan

är de bara jag som är trött på att ge och inte få något tillbaka? Här finns man i vått och tort men när de gäller en annan vad får man tillbaka då? Är riktigt trött på människor och livet idag, vill bara försvinna!!

mums






happy b day

nu sticker jag in till örebro och firar min underbara vän Anna! Ska bli skönt att umgås lite med tjejerna för de blir så sällan dessa dagar.


grattis!

I sleep away the pain and everything becomes so much easier

i'm tired

why do I try, I know I’m gonna fall down

har haft min kära vän Kim hos mig i två dagar nu och kan säga att de har behövts. Så fort jag blir själv börjar jag tänka men jag är endå helt tom.

Har inte så mycket att skriva mer

no words

när ska de positiva komma? ska livet bestå av negativa saker som händer en hela tiden. Är de värt de?

whell, this is true


true?


it is called true friendship




RSS 2.0