wööö

trött är jag. Dags att sova, träffat dennis idag och angelica inte gjort så mycket mer! Nighty!



Träning!

Kom nyss hem efter ett bra träningspass.. Blev boxning tillsammans med Angelica & Lois! Slutade med en magövning så jag är heeelt slut i kroppen.. men fan va bra de känns att jag rör på mig.. Men mina armar orkar inte skriva mer haha så lägga mig och sleepa! Nighty! ;)

Christina Aguilera

alla babblar om beyonce hit och dit men hon slår fan inte Christina Aguilera och hennes röst! Hon är duktig live och ser hur bra ut som helst! Har alltid tycker om CH och det är synd att de inte kommit ut någe nytt album än. Men kanske inte så konstigt eftersom hon har ett barn nu :)










Onsdag

Go morgon, sitter i skolan och chillar.. slutar snart och jag har inte pluggat ett skit idag.. Det känns inte speciellt bra, måste försöka komma igång! Vi ska snart gå och äta sen blir det att titta lite på stan.. Skriver senare ikväll antar jag! :)


Tisdag

Kom nyss ut ur duschen, har vart och tränat med Angelica! Vi körde ben, kommer nog komma igång nu med träning och de känns bra! Vart i skolan och sådär, kollat nya oth avsnittet.. Inte gjort så mycket mer! Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sova nu.. Nighty! (;




Måndag!

shoooo nu ligger jag här i min säng, tittat på nyaste avsnittena av The hills! Skrev inte så mycket i helgen, men den var helt ok ;) inga fel! orkar inte raddla upp vad jag gjorde.. Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och glo på lite tv.. Stänga av datorn i tid! Måste rekomendera en grymt bra film! Spread heter den, eller L.a Gigalo. Deen är gryyyym! Shit kom på att det här är fjärde veckan jag kör viktväktarna och de går så jävla bra :) Jag mår bra med de jag äter, jag går ner i vikt, jag suktar inte efter godis hela tiden som det har vart förut när jag kört viktväktarna. Jag har verkligen ställt in mig på att inte äta godis under veckorna och så är det bara :) Det har liksom blivit en livstil. Så det är bra.. sommaren kommer ju inte än så har lite tid på mig ;) tänker köra eeenda dit och under sommaren och föralltid :) Men nu ska jag stänga igen den här saken och lägga mig..
nighty!



!!!


KOLLA BARA PÅ KILLEN!!!!

hans blick dödar verkligen! vilken jävla snygging!


Evening

Klockan är halv sju, har ätit mat för inte alls länge och innan de har jag sovit efter skolan! Boxning gick skit braa! ska övertala mamm att köpa handskar och sånna där andra så jag kan boxas hemma på henne.. Fatta va nice! Ligger här i sängen och det är fett jobbigt att skriva haha, är helt slut i armarna.. I alla fall låg och titta på en hemsida och hittar bilder på Asthon Kutcher och Demi Moore och dom passar så grymt bra tillsammans.. När jag ser bilderna blir man lite avis ju, och kutcher är det ju inga fel på heller! Han blir bara snyggare & snyggare.. Har inte tyckt det innan men när jag såg waking up in vegas ändra jag mig ;) Men men ska bara ta de lugnt nu ikväll och inte göra någe, försöka plugga lite kanske! Imorgon är det fredag, känns bra! få se vad som hittas på i helgen..


Schuul

Sitter i skolan nu, snart är det dags för boxning! Det ska bli så jävla roligt ju..
tänkte bara lägga ut lite bilder som jag har tagit för några minuter sen..
Idag är det torsdag och käraste agnes har namnsdag! grattis till henne igen!
Skriver senare!




Back to school

Jahapp, då var det onsdag! Idag har jag vart på marieberg, köpt nya skor och jeans.. Träffa Hannah en sväng med :) orkar inte skriva så mycket idag, trött som vanligt.. Varje dag den här veckan har jag somnat när jag kommit hem från skolan, även fast jag har slutat vid halv 1. Hoppas de inte fortsätter såhär, palla gå runt och vara trött heeela tiden..
På sista tiden har jag haft problem med min ilska, och de går ut över folk.. förlåt..
Jag är förbannad på allt och så fort någon säger något så blir jag förbannad.. Det är inge roligt, vill inte vara en sån person.. Men hellre arg än ledsen!
Jaja skulle vilja skriva hur mycket som helst men nej.. det är för privata grejer..
Men ni tjejer i klassen får mig att gå i skolan, ni är det enda som får mig att känna glädje till skolan! Tack Agnes, Kim, Elli, Pernilla, Anna! Kärlek till er! <3

It's time to sleep, good night!

TAGGA TILL IMORGON FLICKOR, IDROTT OCH DET ÄR BOXNING!!!!!!!






lägger in lite bilder från i lördags med ;)

'
Så kan de gå om man muckar med ELLI!

uuurebro

drar in till örebro nu, ska träffa tjejerna :) Vi ska äta på jensen sen vidare till kim och ha en mys kväll! ska bli ruuligt att träffa alla igen! och pääär är hemma nu så de är bra!

See u laater!


RSS 2.0