Torsdag

Dagarna går riktigt snabbt, hinner ju inte skriva på dagarna så blir kvällsinlägg istället.
Skolan idag var så skönt att komma tillbaka och träffa alla! Synd bara att vi har praktik nu så då träffas man ju inte lika mycket, men skit som att inte träffas på veckor hoppas jag inte de blir! Kom hem till hällefors idag och de var så skönt och jag vart så stolt över min älskling, han hade verkligen städat hela lägenheten!! Han hade till och med gjort rent i skåpet där sopporna står! Helt underbart! haha! Sen laga jag lite mat, fick bli spagetti & krov idag har inte så mycket pengar sådär några dagar innan lön ;) Sen somna jag faktiskt, riktigt skönt.. Slut efter en hel dag med stå i, har ju faktiskt nyss vart sjuk så. Nu ska jag se till att Keith kommer till sängen så vi kan lägga oss och titta på en film sen blir de att sova :)
Idag var våran idrottslektion lite speciell, tittade på två duktiga grupper som dansa och så fick vi lite fika som bestod av godis, chokladbollar och fanta såklart ;) Ganska fint! Men men skriver lite granna imorgon! (:


ena gruppen som dansar




My girl som var med i andra gruppen



några från andra gruppen eller ja Anna, Elli & Agnes


oj va gott


mys med min älskling <3


Byee / M

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja, det var verkligen en rolig dag! =) Vad skönt att lägenheten var städad när du kom hem ;) Skönt att du är frisk igen iaf gumman! <3

2009-10-23 @ 17:51:23
URL: http://nillevilla.blogg.se/
Postat av: agnes

hihi gullefjyyn ;p ja jag ska skriva lite mer, men hinner knapps fan :( ska ta tag i det imorgon igen :)<33

2009-10-25 @ 04:00:13
URL: http://aagnesw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0